Kapaklıspor, Türkiye Basketbol Ligi 2. Lig A Grubu 2. hafta maçında Çukurova Üniversitesi Seyhan Belediyespor ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmadan 22 sayılık üstünlükle 100-78 galip ayrıldı.

Pazar günü Menderes Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Hikmet Fen yönetirken, yardımcılıklarını ise Veysel Aslan ve Ali Barak yaptı. Kapaklıspor karşılaşmaya Emir Bozyiğit, Arda Akbaş, Nejat Barkın Olca, Ferhat Efe Kardeş, İbrahim Ahmet Pınarer, Ali Yurtseven, Alperen Demir, Serkan Özver, Harun Can Doğan, Gökper Pen, Cem Han, Kemal Can Aktuna kadrosu ile çıkarken, Ev sahibi ekip Çukurova Üniversitesi Seyhan Belediyespor ise karşılaşmaya Yakup Kaan Evci, Alperen Özdemir, Seyitcan Erdem, Sezgin Akcınlı, Baran Yiğit Öncel, Muhammed Kasım Atalar, Numan Siva Altıok, Yunus Emre Hamatoğlu, Cihan Batmazer,Yavuz Güvenç, Ömer Faruk Gül, Arda İçme kadrosu ile çıktı.

Maça etkili başlayan Kapaklıspor, ilk periyodu 26-14 önde tamamlarken, karşılaşmanın ilk devresi ise Kapaklıspor’un 55-38’lik üstünlüğü ile sona erdi.

FARKLI KAZANDI

Kapaklıspor evinde 3-1 mağlup oldu Kapaklıspor evinde 3-1 mağlup oldu

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda Kapaklıspor Nejat, İbrahim, Alperen, Kemal ve Serkan ile sayılar bularak farkı 30 sayıya kadar çıkardı.

Final periyodunda Kapaklıspor kadroda yer bulamayan oyunculara yer verdi. Ev sahibi ekip Çukurova Üniversitesi Seyhan Belediyespor ise farkı azaltmak için mücadele etse de Kapaklıspor bu karşılaşmadan da 100-78 galip ayrılmasını bildi. İkinci maçından da galibiyet ile ayrılan Kapaklıspor, iddiasını sürdürdü.

SERKAN ÖZVER 23 SAYI, 9 RİBAUNT İLE OYNADI

Kapaklıspor’da 18 dakika süre alan Serkan Özver 23 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, 9’da ribaunt aldı. Alperen Demir ise 19 sayı 7 ribaunt, Nejat Barkın Olca ve Kemal Can Aktuna 11, İbrahim Ahmet Pınarer 10, Emir Bozyiğit 9, Harun Can Doğan 8, Cem Han 7 sayı takıma katkıda bulundu.