Cuma namazı sonrasında düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Gazi Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kapaklı Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, aziz şehitlerimiz için dualar edildi.

Kapaklı’da geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı Kapaklı’da geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı

“RUHLARI ŞAD OLSUN”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “12 Ocak 2024 tarihinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için Cuma namazı sonrasında bir araya geldik. Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şeriflerin okunmasıyla, duaların edilmesiyle şehitlerimizi rahmetle andık. Ruhları şad olsun. Rabbim tüm şehitlerimize makamların en güzeli olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (Sav) ile komşu olmayı, bizlere de onların aziz hatıralarına sahip çıkabilmeyi nasip etsin.” dedi.

1 Kapaklı’da Şehitler Için Mevlit Programı Düzenlendi

Program sonrasında vatandaşlara yemek ikramının yapıldığını belirten Başkan Çetin, “Hayırsever Şef Fatma Bayrak Hanımefendi’nin katkılarıyla Aşevimiz tarafından vatandaşlarımıza ikramda bulunduk. Hayrının kabul olmasını diliyorum. Emeği geçen personelimize ve katılım gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.