TREDAŞ yapmış olduğu duyuruda, Kapaklı’da 26 Mart Pazar günü 3 saat, 28 Mart Salı günü ise 4 saat sürecek elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

26 Mart Pazar günü saat 09.30’dan 12.30’a kadar yaşanacak olan 3 saatlik elektrik kesintisi, Kapaklı Mimar Sinan Mahallesi’nin küçük bir bölümü, Rıza Büyrü, TMP Polimer Ticaret, Mehmet Ulutop, HBK Polimer Plastik, Veysel Karakoç bölgesinde etkili olacak.

SALI GÜNÜ 2 FARKLI KESİNTİ YAŞANACAK

Rodop ve Çetinçalı’dan Mustafa Taşkıran’a ziyaret Rodop ve Çetinçalı’dan Mustafa Taşkıran’a ziyaret

28 Mart Salı günü yaşanacak olan 2 saatlik elektrik kesintisi ise saat 09.00’dan 11.00’a kadar sürecek. Kesinti, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nin bir bölümü, Demet Sokak, Doğuş Sokak, İbo Sokak, Zengin Caddesi’nin, Yaşar Doğu Caddesi’nin küçük bir bölümü, Vatan Caddesi’nin küçük bir bölümü, Canbazlar Caddesi’nin bir bölümü, Esen Sokak bir bölümü, Soylu Sokak, Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nin küçük bir bölümü, Muhtar Çetin Dilsiz Sokak bir bölümünde etkili olacak.

28 Mart Salı günü yaşanacak olan bir diğer 2 saatlik kesinti ise saat 13.00’dan 15.00’a kadar, Kapaklı Fatih Mahallesi’nin bir bölümü, Plevne Caddesi’nin küçük bir bölümü, Karakiraz Sokak, Karabadem Sokak, Gazeteci Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nin küçük bir bölümünü etkileyecek.