İlçe Emniyet Müdürü Aksoy’dan hayırlı olsun ziyareti İlçe Emniyet Müdürü Aksoy’dan hayırlı olsun ziyareti

İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, İYİ Parti’nin 6. kuruluş yıldönümü Kapaklı Belediye Meydanında çelenk sunarak kutladı.

Programda İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Gürkan Mandalı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulduktan sonra, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından günün anlam ve önemine ilişkin Başkan Mandalı bir konuşma gerçekleştirdi.  Başkan Mandalı, “İYİ Partimizin 6. Yılını kutladığımız bugün hem milletimizin gönlünde yer etmenin hem de sıkışan siyaseti açmanın gururu ile huzurunuzda olmaktan mutluluk duyuyoruz.  2017 yılına kadar; kurulan, denenmiş tüm siyasi hareketler gerek   teşkilatlanma eksikliği,  gerekse  makam  rüşvetleri  ile  iktidar tarafından "bertaraf " edildi.  Ancak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde partimizin kadroları tüm kısıtlamalara, tehditlere, elektriksiz salonlara, çöp konteynerları  ile  kapatılan yollara aldırış etmeden, inandığı yolda ilerledi ve alışıla gelmiş  iki kutuplu siyaseti  ortadan  kaldırarak,  yeni  bir nefes oldu.  6 yıl içinde gerçekleşen seçimlerde ve siyasetin ana çizgisinde Partimiz, milletimiz için, her türlü bedeli ödemeye razı olarak siyaset yapmış, beklentilerini parti menfaatine indirgemeyerek, Türk siyasi tarihinde örneği olmayan fedekarlıklarda bulunmuştur” dedi.

“MİLLETİMİZ İÇİN SİYASETİN DENGELERİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ”

Mandalı konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Doğum günümüzde milletimiz için siyasetin dengelerini değiştiriyoruz. Vatandaşımızı, ‘İSTEMESENİZ DE MECBURSUNUZ’ zihniyeti ile iki kutbun  arasına sıkıştıran ucube sisteme baş kaldırıyor,  ‘MİLLETE RAĞMEN SİYASET YAPILMAZ,  MİLLET İÇİN SİYASET YAPILIR’  diyerek sorumluluk alıyoruz.  Kurulduğumuz ilk günden bugüne Tekirdağlı hemşerilerimiz  gerek oylarıyla, gerekse duygularıyla yanımızda durdu.  Adettir, doğum günlerinde temiz duygularla dilekler dilenir. Biz de, doğum günümüzde hemşerilerimizden, baş kaldırımızda, memleketimiz için halis  niyetler  ile  sadece kendilerine güvenerek çıktığımız, yerel seçim sürecinde yanımızda durmalarını diliyoruz.”

“PARTİMİZİN 6. YILI, YERELİ YÖNETECEK KADROLARIN VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTUĞU DÖNEM OLACAK”

Mandalı konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “İYİ Partimizin 6. Yılı, yereli yönetecek kadroların vatandaşlarımızla buluştuğu dönem olacak. Kuruluş yıl dönümümüz münasebeti ile Cumhuriyet rejimini bize armağan eden, bugün değişim ve gelişim umudunu taşımamızın yegane sebebi,  Ulu  Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyoruz. Kendisine  ve kurucu değerlerine sahip çıkmak için var gücümüzle çalışarak, ülküsünü temsil edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında umudumuzu yitirmeyerek ve dumanı tüten  yörük  çadırını  güç kabul ederek,  kutsal emanet olan,  Devletimizin ve Türk  Milletinin  hedefi  olan muasır medeniyetlerin üzerine çıkaracağımızın sözünü, bu vesile ile bir kez  daha,  aziz  hemşerilerimize  veriyoruz.”

iyipar1iyip2