AK Parti Teşkilatları İsrail'i boykot etmeye ve Filistin'e destek olmaya devam ediyor. Her hafta protestolarına devam eden AK Parti teşkilatları, bu hafta aldıkları karar ile İsrail ürünlerini kullanmama kararı verdi. AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“AK Parti Tekirdağ Teşkilatı olarak, İl Başkanımız Ali Gümüş'ün liderliğinde, Filistin halkının yanında duruyoruz ve Katil İsrail yönetiminin Gazze’deki insanlık dışı katliamlarını ve soykırımını lanetliyoruz!

“İSRAİL ÜRÜNLERİNİ BOYKOT ETME KARARI ALINMIŞTIR”

Bu bağlamda, Tekirdağ'daki dört AK Partili ilçe belediyesi olarak, İsrail ürünlerini boykot etme kararı almıştır ve belediye şirketlerinde İsrail menşeili ürünlerin kullanımı ve satışı durdurulmuştur. Tüm saygıdeğer vatandaşlarımızı, bu boykot hareketini genişletmek ve bir kartopu etkisi yaratmak adına desteğe çağırıyoruz!”

MUSTAFA ÇETİN, "FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Büyükşehir’den meclis üyelerine yönelik eğitim Büyükşehir’den meclis üyelerine yönelik eğitim

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin aldıkları karar hakkında, “İşgalci İsrail'in karşısında, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Tekirdağ'daki AK Partili 4 ilçe belediyesi olarak boykotun gücüne inanıyor, belediye iştiraklerimizde hiçbir İsrail menşeili ürün kullanmıyoruz” dedi.