Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Antek Döner açılışının 5. yılına özel gün boyunca vatandaşlara bedava döner dağıttı.

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Canbazlar Caddesi Pınar Bulvarı üzerinde 2018 yılında hizmete başlayan Antek döner firması 5. Yılına özel gün boyunca döner, ayran menüsünü bedavaya vatandaşa dağıttı.

“BU BİR GELENEK”

Dağıtılan dönerin gün boyunca devam edeceğini ifade eden Antek Döner sahibi Onur Canbaz, “Her dönerci 5, 10 ve 15. yıllarında böyle bir kutlama yapar. Aslına baktığımız zaman bu bir gelenektir bizim için. Kutlamamız bugün döner bitene kadar devam edecek. Biz Kapaklı’da 4 Ağustos 2018 yılında tam bugün kurulduk. Kutlamalarımıza saat 09.00’da başladık, dönerimiz pişti ve ondan sonra da halka vermeye başladık. İlk başladığımız zaman baya bir yoğunluk vardı. Vatandaşlarımız geliyor bence bu yoğunluk öğleden sonra da saat 16.30’dan sonra işçiler çıktığında da sürer diye düşünüyoruz. Katılımdan memnunuz” dedi.

“5 ARKADAŞIMLA GELDİM”

Kurstan çıkıp döner yemeye gelen çocuk, “Camiden Kuran Kursundan geldim buraya. Kuyruk baya vardı. 15 – 20 dakikadır buradayım. 5 arkadaşımla birlikte buradayız.” diye konuştu.

Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

DÖNER BİTENE KADAR DEVAM ETTİ

Pınar bulvarı üzerinde uzun kuyruklar oluşurken vatandaşlar günün geç saatlerine kadar döner kuyruğunda bekledi.