Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 103. açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kapaklı’da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Ortaokulu öğrencileri Ahmet Tunahan Halis, Kerim Alıcı ve Emin Karacabey’e koltuğu devretti ve ilk talimatlarını aldı. 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı etkinlikleri, Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni ile devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Buradaki programın tamamlanmasının ardından kutlamalar Kapaklı İlçe Stadı’nda devam etti. Törende Tekirdağ Vali Yardımcısı Asalet Karabulut ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, stattaki öğrenci gruplarını tek tek gezerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

Ardından program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödüllerin verilmesinin ardından öğrenci gruplarının çocuk oyunları ve halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı. 

kapakli-23-nisan-1kapakli-23-nisan-2kapakli-23-nisan-3