Kapaklı Gazetesi - Kapaklı'da bir dizi temasta bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, Kapaklı Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yücel, "İttifak konusunda Kapaklı'da Mustafa Çetin başkanlığında Milliyetçi Hareket Partisinin çok özverili çalışmaları olmuştur. Kazanılan bu belediyeleri, kazandıranın Milliyetçi Hareket Partisi olduğu aşikardır." dedi.

Ziyarette İl Başkanı Yücel'e MHP Tekirdağ İl Yönetimi, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ve Yönetimi, MHP Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Emrah Sevinç ve Serkan Genç eşlik etti. 

"BU DÖNEM EN KISA ZAMANDA GEÇECEK"

Pandemi döneminden bahseden MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, "Pandemi döneminde esnaflarımız sıkıntılı bir durumda, mülki amirler faaliyetlerini yürütme konusunda baskı altında ve siz gazeteciler de haber bulma konusunda sorunlar yaşıyor. Umuyoruz ki bu dönem en kısa zamanda geçecek ve tekrar faaliyetlerimizi sağlık çerçevesinde yürütebileceğiz." dedi.

"2023'E HAZIRLANIYORUZ"

Erken seçim tartışmalarıyla ilgili de konuşan Yücel, "Merkezde bir canlı yayına katıldık 'erken seçim mi var?' diye soru geldi. 'Türkiye'de erken seçimleri belli eden kişi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçelidir' dediler. Bu iyi bir şey aslında. Tamam sahada çalışmalarımız var ama sadece seçim döneminde sahaya inen bir Milliyetçi Hareket Partisi algısı da var. Biz bu algıyı yıkmak istiyoruz. Yıllardır 2023'e hazırlanıyoruz. Genel başkanımızın 2023 vizyonu hedeflerine uymak açısından bölgemizde etkin olmak istiyoruz. Bu nedenle Kapaklı'da da bir dizi çalışma gerçekleştiriyoruz. Mahalle başkanlarımıza eğitim vermeye başladık. Her sokağa işleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"EKONOMİDE BİR DÜZENLEME ELBET OLACAKTIR"

Cumhur İttifakının seçilmesiyle Türkiye'de hem iç hem de dış politikada epey yol kat edildiğini söyleyen Başkan Yücel, "Ekonomide problem var, buna yok demek şaşkınlık olur. Fakat bir düzelme elbet olacaktır. Cumhur İttifakı olarak yapılanlara bakıyoruz, geçmişteki hataların tekrarlanmaması adına çalışmalar yapıyoruz. İttifak içerisinde ülkemiz dış politikada güçlendi. İç politikada da terör örgütleri kafalarını kaldıramıyorlar. Sağlık açısından pandemi girene kadar ciddi atılımlar yapıldı." dedi.

"KAZANDIRANIN MHP OLDUĞU AŞİKARDIR"

2019 yerel seçimlerinde Kapaklı'da Cumhur İttifakının zafer kazanmasında MHP'nin önemli katkısı olduğunu savunan Yücel, "İttifak konusunda Kapaklı'da Mustafa Çetin başkanlığında Milliyetçi Hareket Partisinin çok özverili çalışmaları olmuştur. Kazanılan bu belediyeleri, kazandıranın Milliyetçi Hareket Partisi olduğu aşikardır. Alınan oy oranlarına baktığınızda Milliyetçi Hareket Partisinin Kapaklı'da 8 bin 500 civarında oyu var, Kapaklı Belediyesinin alındığı oy farkı da bu kadar. Milliyetçi Hareket Partisini bu sayılardan çıkardığımızda geriye ne kalırsa o kazanır. Bu bizim başarımızı gösterir." diyerek konuşmasını noktaladı.