Kapaklı Belediyesi’nin ilçemizde yaşayan çocukların spor kültürünü yaygınlaştırmak ve spor bilincini geliştirmek amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okullarında sona gelindi.

“KAZAK GÖLÜ'NDE SERTİFİKA TÖRENİ VE PİKNİK ŞÖLENİ YAPILDI”

Kapaklı Belediyesi’nin çocukları spora yöneltmek ve yaz tatillerinde öğrenerek keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için açmış olduğu Yaz Spor Okullarında sona gelindi. Yaz Spor Okulu öğrencileri Kapaklı Belediyesi’nin Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlemiş olduğu Yaz Spor Okulu Sertifika Töreni ve Piknik Şöleni ile bu yıl ki spor okullarına veda ettiler. 

“KURSLARA KATILAN TÜM ÇOCUKLARIMIZI KUTLUYORUM”

Sertifika Töreni ve Piknik Şöleninde, öğrencilere ve ailelerine 2018 Yaz Spor Okuluna ait olan kısa filmin gösterimi yapıldı. Ardından konu ile ilgili konuşmasını yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yaz Spor okulunu tamamlayan çocuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yedi branşta, açmış olduğumuz kurslarımıza çocuklarımız katılarak başarı ile tamamladılar. Bugün de başarı ile tamamladıkları yaz spor okulumuzun kapanışı için bir araya geldik. Kurslara katılan tüm çocuklarımızı kutluyorum. Kurslara yaptığım ziyaretlerde katılım sağlayan yavrularımızda milli sporcu olmayı hedeflediklerini söylediler. Çocuklarımızın bu özgüven içerisinde olmaları bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Yaz boyunca çocuklarını bizlere emanet ederek, kurslarımıza gönderen ailelerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“YAZ SPOR OKULLARIMIZA BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ”

Başkan Mandalı konuşmasının devamında, “2 Temmuz Pazartesi başlayan ve toplam 1200 öğrencinin yararlandığı Yaz Spor Okullarımıza büyük ilgi gösterildi. Yaz Spor Okullarımızda öğrencilerin hem eğlenceli zaman geçirmelerini hem de faydalı kazanımlar ve dostluklar elde etmelerini sağladık. Belediye olarak tüm imkanlarımızı sunuyoruz. Yaz okulları sayesinde çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına, yeni eğitim öğretim dönemine çok daha rahat ve kolay uyum sağmalarına da olanak veriyoruz. Öğrencilerimiz eğitim sezonu sonunda tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirebilecekleri gibi aileleri de huzur içinde oluyorlar. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, spor yapma alışkanlığı kazanarak sağlıklı yaşam sürmelerine katkıda bulunmak amacı ile düzenlediğimiz Yaz Okullarımız 2019 yılında da farklı etkinlikler ilave edilerek devam edecek.” ifadelerini kullandı.

“KÜÇÜK SPORCULARA SERTİFİKALARI VERİLDİ”

Yapılan konuşmanın ardından, sertifika törenine geçildi. Branşlar tek tek sahneye davet edilerek küçük sporcularımıza sertifikaları, eğitimcilerimize de plaketleri takdim edildi. Sertifikalarına kavuşan çocuklarımız sonrasında Başkan Mandalı ile birlikte doyasıya eğlendiler. Öğrencilerimize ve ailelerine ikramlarda bulunuldu.