Kapaklı Gazetesi - İçişleri Bakanlığı tarafından trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen "Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz" etkinliği, Kapaklı’da da gerçekleştirildi.

Trafikte yaya farkındalığı yaratmak için harekete geçen İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde ‘’Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz’’ isimli bir etkinlik düzenledi. Kapaklı’da da 5 noktada yapılan ve 50’ye yakın personelin katıldığı etkinlikte öğrenciler ve emniyet güçleri sürücülere ve yayalara broşürler dağıtarak trafikte yaya önceliği için farkındalık oluşturmaya çalıştı. 

FARKINDALIK OLUŞTURULDU

Etkinlik Mithatpaşa Caddesi Kapaklı Çok Programlı Lisesi önünde başladı. Düzenlenen etkinliğe Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, STK temsilcileri ,kurum müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Etkinlik süresince protokol mensupları, trafik polisleri, jandarma, zabıta ekipleri ve öğrenciler yaya geçitlerinde durarak sürücüleri bilgilendirdi. Ayrıca yayalara da broşürler dağıtarak trafikte yaya önceliği hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.