Kapaklı Gazetesi - Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralının olmasına rağmen Kapaklı’da bazı sorumsuz vatandaşlar orman ve mesire alanı yakınlarında hem piknik yapıyor hem de çöplerini atıyor.

İlçedeki yeşil alanlarda kurallara uymayarak piknik yapan vatandaşlar, adeta yasaklara meydan okuyor. Kolluk kuvvetlerinin tüm uyarılarına rağmen bu alanlarda piknik yapan bazı sorumsuz vatandaşlar ise alkol şişelerini ve diğer çöplerini alanda bırakıyor.

ESKİ ÇÖPLÜK BÖLGESİNİ MESKEN TUTTULAR

Kazak Gölü, İkizgöller Mesire Alanı ve çevresinde kolluk kuvetlerinin denetimlerini arttırmasıyla başka bölgelere kaçan bazı vatandaşlar, özellikle eski çöplük alanı yakınlarında bulunan ağaçlık bölgeleri mesken tuttular.

FUHUŞ, PİSLİK HER TÜRLÜ REZALET VAR

Bölgede hayvancılık yapan vatandaşlar ise bu durumdan hayli dertli. Bölgede hayvancılık yapan bir vatandaş, son günlerde sorumsuz kişilerin bu alanı mesken tuttuğunu belirttirken, "Uyuşturucu, alkol, fuhuş her türlü pislik bu bölgede, ayrıca buraya gelenler pisliklerini atıp gidiyorlar. Bu nedenle bizlerde tedirgin oluyoruz. Yetkililerden bu konuda bir çözüm bekliyoruz." dedi.