Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da faaliyet gösteren Villa Cafe Restaurant işletmecisi Osman Öğütçü, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan gazetecileri kahvaltıda ağırladı.

Cumartesi günü saat 09.30’da düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle bir araya gelen Osman Öğütçü, gazetecilerin toplumun bilgilendirilmesi adına özverili bir şekilde görev ve sorumluluklarını yerine getirdiğini belirtti.

“BASIN VAZGEÇİLMEZ BİR YERE SAHİP”

Gazetecilerin, vatandaşların gözü, kulağı ve sesi olarak, onların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma haklarının en iyi şekilde gerçekleşmesi için ortaya koydukları çalışmaların çok önemli olduğunu belirten Öğütçü, halkın doğru, şeffaf ve objektif bir şekilde hayattan haberdar olmasında basının vazgeçilmez bir yere sahip olduğunu vurguladı. Gece gündüz demeden zorlu koşullarda yılmadan çalışan gazetecilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öğütçü, sansürün kaldırılışının 112. yıl dönümünde; tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.