Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Vezirköprülüler Derneği’nde bayrak değişimi yaşandı. Kongrede bir önceki dernek başkanı Rasim Yeşilova aday olmazken, seçimlere tek liste ile katılan Enes Yıldız dernek başkanlığı görevine getirildi.

Kongre, 16 Ağustos Pazar günü dernek lokalinde gerçekleşti. Yoğun katılımla gerçekleşen kongre, 1 dakikalık Saygı Duruşunda bulunulması ile başladı. Açılış ve yoklamanın ardından divan heyetinin oluşumuna geçilirken; Divan Kurulu Başkanlığı görevine İbrahim Aktürk, divan kurulu üyeliğine Bilal Acar, Ceylan Yanar ve Fazlı Kaya getirildi.

"BÜYÜK BİR GÜCE SAHİBİZ"

Divanının oluşmasının ardından konuşan divan başkanı İbrahim Aktürk, Samsunluların Kapaklı'da büyük bir güce sahip olduğuna vurgu yaptı. Kapaklı'da 25 bine yakın Samsunlunun yaşadığını belirten Aktürk, "Derneklerimiz aracılığıyla burada yaşayan hemşehrilerimizi bir araya getiriyoruz. Acı ve tatlı günlerimizde hep birlikte oluyoruz. Samsunlular olarak Kapaklı'da büyük bir güce sahibiz. İnşallah bu birlikteliğimizi daha fazla arttırarak gücümüzü daha fazla hissettireceğiz." dedi.

YENİ DERNEK BAŞKANI ENES YILDIZ OLDU

Bir önceki yönetimin faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunduğu kongrede, raporlar üyelerin oy birliği ile onaylandı. Kongrenin devamında dernek yönetim kurulunun ve denetim kurullarının seçimine geçildi. Dernek Başkanı Rasim Yeşilova’nın yeniden aday olmadığı kongrede, tek aday olan Enes Yıldız dernek başkanlığı görevine getirildi. Dilek ve temenniler kısmının ardından kongre noktalandı.

YENİ YÖNETİM

Yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı; Enes Yıldız (Başkan), Ahmet Kaya, Mustafa Acar, Adem Çil, Mehmet İğci, Cihan Ak, Orhan Öztürk, İlyas Çelebi, Hasan Keleş, Hasan Bolat, Yusuf Algun, İrfan Güvenç, Haşim Budak, Mustafa Yılmaz.