Kapaklı Gazetesi - Basın mensupları ile istişarede bulunmak amacıyla kahvaltı programı tertip eden Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Hakan Değirmenci, yapacağı çalışmalardan bahsetti. Değirmenci, “Bizler vatanına, milletine, dinine, devletine sevdalı bir nesil yetiştirmek istiyoruz.” dedi.

“ÇOK DEĞERLİ FİKİRLER KONUŞULDU”

Basın mensuplarından görüş almanın önemli olduğunu söyleyen Değirmenci, “Milli manevi değerleri bilen, yaşayan, dinine ve devletine sadık bir nesil yetiştirmeye çalışan bir kurumuz. Kapaklı’nın kamuoyunu en iyi analiz eden siz basın mensupları ile bir toplantı gerçekleştirmek istedik. Sizler bu şehrin sorunlarını bizlerden daha iyi görüyor, daha iyi analiz ediyorsunuz. Bununla ilgili elbette çözüm reçeteleriniz de vardır. Fikri geliştirebilmek için de bu reçetelere ihtiyacımız vardı. Bugün burada birçok değerli fikirler konuşuldu. Bizlerin çalışmalarını dizayn ederken göz önüne alacağı fikirler konuşuldu. Bunun için basın mensuplarımıza tek tek teşekkür ediyorum.” dedi.

“KAMUOYUNU BİLİNÇLENDİRMEYE SORUMLU HİSSEDİYORUZ”

Kapaklı'nın henüz yeni yapılaşan bir ilçe olduğunu söyleyen Değirmenci, “7 senelik bir ilçeyiz bu nedenle şehir kültürünün oturması zaman alacaktır. Bir takım sosyal donatılar yeni yeni oluşuyor. Bunların bir kısmı devleti ilgilendiren donatılarken, bir kısmı da biz sivil toplum kuruluşlarını ilgilendiriyor. Şu an için bir sivil toplum kuruluşunun başkanıyım ve kendimi sorumlu hissediyorum. Kamuoyunu bilinçlendirmeye, gençlerimizi yönlendirmeye dair sorumlu hissediyoruz. İnşallah yapacağımız faaliyetlerle görev süremiz boyunca faydalı olacağımıza inanıyorum.” açıklamasında bulundu.

“VATANINA, MİLLETİNE SEVDALI BİR NESİL YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Değirmenci, konuşmasını şu sözlerle noktaladı: “Biz bu işi yaptığımızda topluma faydalı olmayı ve topluma faydalı bir birey yetiştirmeyi amaç ediniyoruz. Ülkü Ocakları Türk siyasetine, hatta belki dünya siyasetine damga vurmuş bir kurumdur. Bizler vatanına, milletine, dinine, devletine sevdalı bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Bu neslin bürokraside, sporda, sanatta etkin bir nesil olmasını; topluma örnek bireyler olmasını istiyoruz. 81 vilayette sivil toplum kuruluşları ile var olan bir yapıyız. Biz bunun Kapaklı’daki ayağını temsil ediyoruz. Bu bölge için çalışıyoruz.”