Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Anneler Günü münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında, ‘’ Karşılıksız sevginin ve sonsuz özverinin simgesi olan annelerimizin tek beklentisi de sevgi ve saygı görmektir.’’ dedi.

12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, anneliğin kutsal bir görev olduğuna dikkat çekti. Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Kaymakam Ünlüsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’ Fedakârlıklarıyla aile yuvasını bir arada tutan, güven ve dayanışma ortamına dönüştüren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Karşılıksız sevginin ve sonsuz özverinin simgesi olan annelerimizin tek beklentisi de sevgi ve saygı görmektir. Anneler Günü, bu sevgi ve saygının ifadesi olduğu için anlamlıdır. Annelerimiz, hayatımız boyunca rehberimiz, eğiticimiz, en önemli dayanağımızdır. Onları sadece bir günde değil tüm yaşamları boyunca hatırlamalı, kıymetlerini bilmeli ve baş tacı olarak taşımalıyız. Yüce dinimizde anneye ayrı bir önem, ayrı bir değer verilmiş ve Hadis-i Şerifte belirtildiği üzere “Cennet Anaların Ayağı Altındadır” demek suretiyle onlar yüceltilmiştir. 

Bu duygu ve düşüncelerle; nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, başımızın tacı annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet, yaşayan annelerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyor, anneler gününü kutluyorum.’’