Kapaklı Gazetesi - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kapaklı İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Teşkilatı, Barış Pınarı Harekatı’ndaki askerlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti okuttu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusunda başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı’na ülkenin dört bir yanından gelen destekler sürüyor. Bu kapsamda bir program düzenleyen MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Teşkilatı, askerlerimiz için Fetih Suresi okuttu. Kapaklı Mevlana Camii’nde düzenlenen programa MHP Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin ve yönetimi, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Mert Kaya ve yönetimi, Kapaklı Belediye Meclisi MHP’li üyesi Feyzullah Yorulmaz, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Çağlar Bütün ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘’HEPSİNİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUZ’’

MHP Yönetimi tarafından programla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘’Milliyetçi Ülkücü Hareket devletinin ve ordusunun yanında. Selam Türk’ün şanlı ordusuna. Barış Pınarı Harekatı’nda olan şanlı, şerefli Türk ordumuza Fetih Suresi ve dualar okuyarak yanlarında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bayrağımızın gölgesi mazlumların sığınağıdır. Gönül coğrafyamız 81 vilayetinde ötesindedir. Tarihin bize yüklediği bu sorumlulukta devletimizin ve ordumuzun sonuna kadar destekçisiyiz. Barış Pınar Harekatı’na katılan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her bir ferdini gönülden kutluyor, hepsinin gözlerinden öpüyor, üstün başarılar diliyoruz. Türkiye’nin ve Türk Milletinin Cenab-ı Allah yardımcısı olsun.”

Fetih süresi ve duaların ardından katılımcılara lokum ikramında bulunuldu.