Kapaklı Gazetesi - Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı. Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanlığının talimatıyla Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine Hakan Değirmenci atandı.

Gerçekleştirilen bayrak değişimi töreninde Hakan Değirmenci’ye Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim takdim eden Ülkü Ocakları Kapaklı eski İlçe Başkanı Mert Bulut, görevinde başarılar diledi.

“GÖREVİMİ ŞEREF NİŞANEM OLARAK GÖNLÜMDE TAŞIYACAĞIM”

Konuyla ilgili açıklama yapan Bulut, “Bir buçuk yıl önce bayrağını devraldığım Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanlığı vazifesini, İl Başkanlığımızın talimatlarıyla Hakan Değirmenci başkanımıza devretmiş bulunmaktayım. Kendimizi bayrak bilerek, bayrağı yere düşürmeden, kirletmeden ve lekelemeden şanla, şerefle sürdürdüğüm Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini ömür boyu şeref nişanem olarak gönlümde taşıyacağım. Kutlu vazifemiz süresince maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen yiğit ülküdaşlarıma, birbirinden kıymetli esnaflarımıza, liseli ve ortaokullu bozkurt kardeşlerime, ocak yöneticilerime ve geçmiş dönem ocak başkanlarımıza teşekkürü borç bilirim.” dedi.

“BİR ÖMÜR MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET”

Kendisine destek olanlara teşekkürlerini ileten Bulut, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Birlikte görev yapmaktan şeref duyduğum geçmiş dönem Tekirdağ Ülkü Ocakları İl yöneticilerime, mevcut Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanımız sayın Hayrullah Zıvalıoğlu bey ve İl yöneticilerimize, civar ilçelerimizin geçmiş dönem ve mevcut Ocak başkanlarına, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı geçmiş dönem İlçe Başkanım sayın Nusret Güvercin beye, mevcut ilçe başkanımız sayın Çağlar Bütün bey ve yönetimine, kıymetli meclis üyelerimiz Emrah Sevinç, Feyzullah Yorulmaz ve Serkan Genç beylere, Türk Eğitim Sendikası İlçe Başkanı sayın Sinan Topçuoğlu beye ve değerli öğretmenlerine, Kapaklı Türkav Başkanı sayın Mehmet Çakmak ve yönetimine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mensubu olmaktan her daim şeref duyduğum, güçlü ülke Türkiye idealiyle bezenip kutlu ülkümüz olan Turan yolunda kişilik ve karakterimi inşa ettiğim ÜLKÜ OCAKLARI'na her daim gönülden aidiyetle bağlı kalacağımın bilinmesini isterim. Mevkiler ve makamlar değişsede, mevzimiz ve çatımız bir ömür Milliyetçi-Ülkücü Hareket'tir.”