Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da faaliyet gösteren Turhan Emlak ve Otomotiv firmasının sahipleri Gürkan Turhan ve İlhan Turhan, Kapaklıspor için kahvaltı programı düzenledi. Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimize başarılar dileyen İlhan Turhan, “Turhan Emlak ve Otomotiv olarak sporcularımızın yanındayız.” dedi.

BAL Ligi ikinci haftasında oynanacak olan Çerkezköy 1911 maçı öncesi takıma ve yönetimine destek veren iş insanları Gürkan Turhan ve İlhan Turhan, karşılaşma öncesi Kocatepe 1949’de futbolcular için kahvaltı programı tertip etti.

“KAPAKLISPOR’U ŞAMPİYON YAPACAĞIZ”

Programda konuşan Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, Turhan kardeşlere teşekkür ederek: “Kapaklımızın esnafları her daim bizlerin yanında olmuştur. Bugünkü kahvaltımızı Gürkan ve İlhan Turhan ağabeylerimiz verdi. Geçen hafta kazandık ancak bu hafta da derbi oynayacağız. Çerkezköy 1911 maçından galip gelerek önümüze bakmak istiyoruz. Yönetim kurulu ve teknik ekip olarak sizlere inancımız tam. Antrenmanlarda, maç öncesi ve maç sonu birlikteliğimiz tam. Ben bu hafta da önümüzdeki hafta da galip geleceğimize inanıyorum. Fedakarca mücadele ediyoruz. Her zaman bizleri destekleyen yönetim kurulumuz ve esnaflarımız var. Bu desteklerle inşallah bu sene Kapaklıspor’u şampiyon yapacağız. Sahada basmadık yer, mücadele etmedik alan bırakmayacağız.” dedi.

“BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban ise, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bizler bir yola çıktık. Kapaklı Belediye Başkanımı Mustafa Çetin, yönetim kurulumuz, siz oyuncularımız, Kapaklı esnafı ve taraftarlarımızla galibiyet almak için bu yola çıktık. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Sizlere güveniyorum çocuklar. Bu konuda elimizden geldiğince sizlerin yanınızdayız. İnanıyorum ki sizler bugün de sahaya çıkıp elinizden geleni yapacaksınız. Sizler benim evlatlarımsınız.”

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Kapaklıspor oyuncularına ve teknik ekibe başarılar dileyen Turhan Emlak ve Otomotiv sahibi İlhan Turhan, Kapaklıspor’un yanında olduklarını ifade etti. Turhan, “Bizler Kapaklı’da ikamet ediyor, ekmeğimizi burada kazanıyoruz. Buranın takımını ve oyuncularını desteklemek için elimizden geleni yapacağız. Turhan Emlak ve Otomotiv olarak sporcularımızın yanındayız. Uzun bir pandemi dönemi geçirdik. Bu dönemin ardından tekrar bir aradayız, inşallah bir arada olmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi biz sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severiz. Sizlerde de bu meziyetleri görüyoruz. İnanıyoruz ki sizler başaracaksınız. Allah hepinizin yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.