Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da faaliyet gösteren Taşkıranlar Gayrimenkul, bu hafta deplasman mücadelesi verecek olan BAL Ligi temsilcimiz Kapaklıspor oyuncularına moral kahvaltısı verdi.

Pazar günü saat 10.00’da Kafe Tein’de gerçekleşen kahvaltı programına Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklıspor Yönetimi ve futbolcuları katıldı.

“TEŞEKkÜR EDİYORUM”

Kahvaltı programında konuşan Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, “Bugün Kapaklıspor olarak ligde 4’üncü hafta karşılaşmamıza çıkacağız. Kahvaltı programlarımız artık gelenek haline geldi. Geçen hafta Mustafa Çetin başkanımız her zaman yanımızda olacağına söz vermişti. Kendisi bugün Ankara’dan geldi. Bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi bu kahvaltıda buluşturan Taşkıranlar Gayrimenkul Sahibi Mustafa Taşkıran’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Lüleburgaz deplasmanından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyen Vural, “Geçtiğimiz hafta Tekirdağspor vilayetin takımıydı ancak bu hafta Lüleburgaz’da Babaeski’yi yenerek Uzunköprü maçına hazır bir şekilde çıkacağız. Haddimizi bilerek oynayacağız. Saha içerisinde terimizin son damlasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Teknik ekip olarak hepinize teşekkür ediyorum. Daha iyi olacağız.” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Vural’ın ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin söz aldı. Çetin, “Geçtiğimiz hafta talihsiz bir beraberlik alarak Tekirdağspor’u elimizden kaçırdık. Ben ilk defa izledim ama koşan, ne yaptığını bilen bir ekip gördüm. Fikstür avantajınız da var. 2 haftayı bay geçen bir takımla oynamak önemli çünkü birlikte oynamak saha içi hakimiyeti arttırır. Açıkçası isteklisiniz, bu çabayı devam ettirmeniz bizim için yeterli. Kapaklı’yı iyi temsil edeceğinize inanıyoruz. Bugün de oradan galibiyetle ayrılırsanız çok iyi olur. Başarılar diliyorum.” sözlerini kaydetti.

“BİRLİKTELİĞİMİZ ÇOK GÜZEL”

Oyunculara başarılar dileyen Taşkıranlar Gayrimenkul sahibi Mustafa Taşkıran ise, “Birlikteliğimiz çok güzel. Allah birliğimizi bozmasın. Şahsım ve şirketim adına sizlere başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından kafe önünde bir hatıra fotoğrafı çektirildi.