Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü resim yarışması ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü kompozisyon yarışması sonuçlandı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere, 28 Mayıs 2019 Salı günü Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğünde düzenlenecek törenle ödülleri verilecek. “Teknoloji ve İnsan” temasıyla düzenlenen her iki yarışmada da ilk 3’e giren öğrencilere ödül olarak tablet bilgisayar verilecek. Ayrıca yarışmalarda birinci olan öğrencinin, öğrenim gördüğü okulun okul aile birliğine de maddi yardım yapılacak. Katılımın oldukça yoğun olduğu yarışmalara başvuruları değerlendiren inceleme komisyonu çalışmasını tamamladı. İnceleme komisyonlarında Çerkezköy’den ve Kapaklı’dan 10 öğretmen görev aldı.

KOMPOZİSYON DALINDA DERECEYE GİRENLER

Kompozisyon dalında komisyonca 20 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede “Teknoloji ve İnsan” temasıyla yazılan kompozisyon yarışmasında, Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencisi Hadiye Hasret Bakış ‘Destina’ rumuzlu eseriyle birinci, Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Arzu Ergin ‘Deliçoban’ rumuzlu eseriyle ikinci ve Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Eylül Nida Coşar ‘Maysa’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu.

RESİM DALINDA DERECEYE GİRENLER

Resim dalında 27 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede “Teknoloji ve İnsan” temasıyla yapılan resim yarışmasında, Yıldızkent Ortaokulu öğrencisi Feyza Küçük ‘Kalem’ rumuzlu eseriyle birinci, Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Melisa Maden ‘Sarı’ rumuzlu eseriyle ikinci ve Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Melisa Akgül ‘Prenses’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu.