Vatandaşlara verdiği ücretsiz kurslarla yüzlerce kursiyeri bünyesinde ağırlayan Kapaklı Belediyesi’nin, yeni açtığı spor kurslarına ilgi artıyor. Pilates, Zumba, Step – Aerobik, Kick Boks, Taekwondo ve Satranç branşlarında verilen eğitimler için, başvurular başladı.

507 KURSİYER KATILIM GÖSTERİYOR

Kurslara katılımın yoğun olduğunu kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Karma Kadın Sporları kursumuzda 315, Taekwondo kursumuzda 73, Kick Boks kursumuzda 70 ve Satranç kursumuzda ise 49 kursiyerimiz eğitim görüyor. Kurslarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı Kapaklı halkımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

KURS SAATLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Alanında uzman eğitmenler ile Kapaklı halkına sporu aşılamak istediklerini dile getire Mandalı, “Karma Kadın Sporları kursumuzda Pazartesi, Çarşamba, ve Cuma günleri, günde 4 seans; Kick Boks kursumuzda Pazartesi ve Çarşamba günleri, günde 2 seans; Taekwondo kursumuzda Salı ve Perşembe günleri, günde 2 seans ve Satranç kursumuzda Pazartesi ve Perşembe günleri, günde 2 seans eğitim verilmektedir.” bilgilendirmesinde bulundu.