Kapaklı Gazetesi - Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu öğrencileri, öğretmen, veli ve yöneticileri hayvanları koruma gününde sevgi dolu bir etkinlikle sokaktaki dostlarımızı hatırladı. 

Kapaklı Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu öğrencileri yüreklerinden kopan bir projeyle öğretmen öğrenci ve velilerini de yanlarına alarak hayvan dostlarıyla buluştu. 1/C sınıf öğretmeni Şengül Yılmaz tarafından hazırlanan ve 4 Ekim 2019 Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen ‘’Dostlarımızı Besleyelim’’ adlı projede öğrenciler, aileleri tarafından hazırlanan mamalarla çevrelerindeki hayvanları beslediler. Tasarladıkları afiş ve sloganlarla çevrelerini hayvanları koruma ve onlara iyi davranma konusunda bilinçlendirmek için çaba harcadılar.

KÖPEKLERE MAMA VERDİLER

Minik öğrenciler, 4 Ekim 2019 Hayvanları Koruma Günü’nde yanlarına aldıkları mama ve suları Kazak Gölü’nde bulunan hayvan dostlarına götürdüler. Sınıf öğretmenleri Şengül Yılmaz önderliğinde 34 öğrenci 6 veli ve idari personel ile birlikte gittikleri gezide ellerindeki dövizler ve sloganlarla da yine çevrelerinde farkındalık oluşturmak için çaba sarf ettiler. Daha sonra yemeleri için de hayvanlara yiyecek ve su bıraktılar.