Kapaklı Samsunlular Derneği yönetimi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen 14’üncü Geleneksel Piknik Şöleni’nin ardından şenliğin düzenlenmesinde katkıda bulunan iş adamlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

ÇOK SAYIDA İŞ ADAMI KATILDI

Salı Akşamı saat 20:00’de Anadolu Hatay Sofrası’nda düzenlenen akşam yemeğine; Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, Kapaklı Samsunlular Derneği Yönetimi ve çok sayıda iş adamı katıldı.

“DERNEĞİMİZİN ADINI DYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yemek programında konuşan Kapaklı Samsunlular Derneği başkanı Mustafa Önder, derneğe katkıda bulunan iş adamlarına teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza attıklarını belirten başkan Önder, “Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapacağımız faaliyetlerle derneğimizin adını duyurmaya devam edeceğiz“ dedi.

“GÜZEL BİR AKŞAM OLDU”

Dernek Başkanı Önder’in ardından Dernek Şölen Ağası Hasan Acar söz aldı. Düzenlenen şenliğe Samsunluların yanı sıra birçok ilden vatandaşın katıldığını ifade eden Acar, “Demek ki iyi günümüzde ve kötü günümüzde bir araya gelebiliyoruz. Güzel bir akşam güzel bir organizasyon oldu. Programı düzenleyen dernek yönetimimize teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

“BİR VE BERABER OLMALIYIZ”

Acar’ın ardından ise geçmiş dönem Şölen ağalarından 3 dönem Samsunlular Derneği Şölen Ağalığı görevini yürüten Şanol Batum söz aldı. Kapaklı’da tüm hemşeri gruplarını ortak hareket emesi gerektiğini söyleyen Batum, “Hedeflerimize ulaşmak için hepimiz bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek zorundayız” dedi.

BENGÜ YAYLASI’NA DAVET ETTİ

Yemekte son olarak söz alan isim ise Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen oldu. Şölenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Sekmen, tüm iş adamlarını 4 Ağustos Cumartesi günü Samsun Bafra ilçesi Bengü Köyü’nde düzenlenecek olan güreş şölenine davet etti.

Yemek programı hep birlikte dua edilmesinin ardından son buldu.