Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, Samsunlu esnaf ve iş adamları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi tarafından, 26 Nisan 2018 Perşembe günü saat 20:00’da Anadolu Hatay Sofrası’nda düzenlenen yemek programında Samsunlu esnaf ve iş adamları ağırlandı. Esnaf ve iş adamlarıyla bir araya gelen dernek yönetimi, 13 Mayıs 2018 Pazar günü düzenlenecek olan ‘Bolluk Aşı’ programına esnaf, işadamalrı ve tüm Kapaklı halkını davet etti. Düzenlenen yemek programına Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, Samsunlular Derneği Güreş Ağası Şenol Batum ve çok sayıda iş adamı katılım gösterdi.

‘’BİZ BURADA SAMSUNUZ’’

Düzenlenen yemek programında konuşan Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Önder, ‘’Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; biz bugün burada sadece bir dernek toplantısı yapmıyoruz. Biz burada topraklarımızdan yüzlerce kilometre uzakta olsak dahi bir araya gelebildiğimizi, bir ve beraber olduğumuzu gösteriyoruz. Biz burada; aynı yöreden gelmiş, aynı şivede konuşan ve aynı topraktan ekmek yiyen vatan evlatları olarak yine aynı sofraya oturabileceğimizi gösteriyoruz. Burada Samsunlu olarak bulunmuyoruz, ayrıca Samsun’u temsil ediyoruz. Yani biz burada Ahmet, Mehmet, Veli değil Samsunuz. Ve samimi duygularımla söylemeliyim ki Samsun’u en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Gerek iş dünyasında, gerekse siyaset arenasında başarılı olmuş bizleri başarıyla temsil eden birbirinden değerli hemşehrilerimiz var. Umuyorum ki bu başarılarımız ilelebet devam eder.’’ Dedi.

BOLLUK AŞI PROGRAMINA DAVET ETTİ

Dernek üyelerinin ve tüm Kapaklı halkının düzenlenecek olan Bolluk Aşı programına davetli olduğunu kaydeden Başkan Önder, ‘’Unutmayalım ki bulunduğumuz yer olan Kapaklımız da bizim gurbet elimiz değil, öz be öz vatanımızın bir parçasıdır. Bu sebeple biz Samsunlular olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir vatandaşına kapı açmalı, selam vermeliyiz. Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, her bir vatan evladımızı kendi öz kardeşimiz, arkadaşımız, ailemiz ve hemşehrimiz gibi bilmeliyiz. Bu yüzden13 Mayıs 2018 Pazar günü düzenleyeceğimiz Bolluk Aşı programımıza herkes davetlidir.’’ Diyerek konuşmasını noktaladı.