Kapaklı Belediyesi - Gece karanlığından faydalanan hırsızlar, ilçemizin muhtelif noktalarında bulunan rögar kapakları ve mazgalları çaldı. Kapaklı Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili şikayetçi olduklarını belirtirken, hırsızları gören vatandaşlara ihbarda bulunmaları konusunda çağrı yaptı.

Kapaklı Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, hırsızlık olaylarının özellikle son dönemlerde arttığını belirtildi. Emniyet ve zabıta ekiplerinin çalışmalarının sürdüğünü de ifade eden yetkililer, “İlçemizin muhtelif noktalarında bulunan yağmur suyu ve kanalizasyon rögar kapakları ve mazgallar kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalınmaktadır. Çalınan rögar ve mazgal kapakları hem araçlar hem de yayalar için büyük tehlike oluşturmaktadır.

Belediye ekiplerimiz sürekli olarak mazgal kapaklarını yenilemesine rağmen son günlerde bu durum artış göstermektedir. Konuyla ilgili emniyet ekipleri ve zabıta ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu durumlarla karşılaşıldığında Belediyemiz Çağrı Merkezi 444 80 59 veya 155 Polis İmdat hattına vatandaşlarımızın ihbarda bulunmalarını rica ediyoruz.” İfadelerini kullandı.