Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Pınar Bulvarı’nda üstyapı çalışmalarının başladığını duyurdu. Çalışmalar kapsamında 4 bin 97 ton sıcak asfaltın serilecek, 10 bin 362 metrekare kaldırım çalışması yapılacak ve 89 adet aydınlatma direği ile aydınlanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizin önemli caddesi Pınar Bulvarı’nda üst yapı çalışmalarımıza “Haydi Bismillah” diyerek başladık. Çalışmalar kapsamında 4 bin 97 ton sıcak asfalt serimi, 10 bin 362 metrekare kaldırım ve 89 adet modern aydınlatma ile ışıl ışıl olacak bulvarımızı, peyzaj çalışmalarıyla süsleyip kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşturacağız.” dedi.

“SABIR VE ANLAYIŞ İÇİN HALKIMIZA VE ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Çetin, “Çalışmaların nihayete ermesiyle bulvarımız kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşacak. İlçemizin cazibe merkezi olacak bulvarımızda insanlarımız aileleriyle birlikte güzel ve rahat bir şekilde dolaşacak, alışverişini yapabilecek. Çalışmalar sırasında gösterecekleri sabır ve anlayış için şimdiden halkımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Kapaklı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.