Kapaklı Gazetesi - Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından yapılan duyuruya göre Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallesi’nde 6 saat elektrik kesintisi yaşanacak.

TREDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre, 19 Haziran Çarşamba günü saat 08.30 ile 12.00 arası gerçekleşecek kesintiden etkilenecek yerler şu şekilde; Turgut Özal Caddesi’nin bir bölümü, Kıvanç Sokak’ bir bölümü, Mithatpaşa Caddesi’nin küçük bir bölümü, Didem Sokak, Muhtar Çetin Dilsiz Sokak’ın bir bölümü, Yakamoz Sokak, Orman Sokak, Bayraktepe Sokak, Avcılar Sokak, Ardınç Sokak, Tomurcuk Sokak, Sandal Sokak, Cevdet Kara Sokak, Kubilay Sokak, Cihangir Sokak’ın küçük bir bölümü, Bülbül Sokak’ın bir bölümü.

ÖĞLEDEN SONRA BİR KESİNTİ DAHA

Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallesi’nin diğer bir bölümünde de bakım ve onarım çalışması gerçekleştireceğini açıklayan TREDAŞ yetkilileri, saat 13.30 ile 16.00 arasında da bir kesinti yaşanacağını duyurdu. 2 buçuk saat sürecek bu kesintiden ise şu noktalar etkilenecek; Yeni Cami Caddesi’nin bir bölümü, Arda Sokak, Bora Sokak, Barış Sokak, Başak Sokak’ın bir bölümü, Balkan Sokak, Berk Sokak, Billur Sokak, Dumlupınar Caddesi’nin bir bölümü, Ceyhun Sokak, Coşkun Sokak’ın bir bölümü, Yaşar Doğu Caddesi’nin bir bölümü, Cansu Sokak.