Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Halk Günü" buluşmaları kapsamında 11 Mart Çarşamba akşamı saat 19.00'da Bahçelievler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelecek.

11 Mart Çarşamba akşamı saat 19.00'da Bahçelievler Mahallesi Gaziosmanpaşa Cami Konferans Salonunda düzenlenecek buluşmada başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulunacak.

"HALKIMIZIN İSTEK VE ÖNERİLERİNİ YERİNDE DİNLEYECEĞİZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Halk Günü" Buluşmalarımızın ilkini 11 Mart Çarşamba akşamı saat 19.00'da Bahçelievler Mahallemiz Gaziosmanpaşa Cami Konferans Salonu'nda gerçekleştireceğiz. Yönetim kadromuzun da hazır bulunacağı buluşmada halkımızın istek ve önerilerini yerinde dinleyip, notlarımızı alacağız. Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye ve vatandaşlarımızla istişare etmeye büyük önem veriyoruz. Şehrimizin güzel insanlarına hizmet etmek adına ilk günkü heyecanımızla gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hem kentimizin sorunlarını çözeceğiz hem de birlik ve beraberlikten doğan sinerjiyi ilçemize yayarak güzel hizmetler üreteceğiz. Bunu hep birlikte yapacağız.” dedi.