10 Şubat Pazar günü saat 15:00’da Bahçelievler Mahallesi Esentepe Kıraathanesi’nde düzenlenen program, davul ve zurna eşliğinde başladı. Onlarca kişinin katılımına ev sahipliği yapan organizasyonda, Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Fahrettin Kurt vatandaşlara seslendi.

KENDİNİ TANITTI

Sözlerine kendini tanıtarak başlayan Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Fahrettin Kurt, ‘’Öncelikle sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. 1981 yılında Karadenizimizin incisi Samsun’da dünyaya geldim. 2006 yılında hayat şartları Kapaklı’ya sürükledi. O yıllardan bugüne dek çeşitli işyerlerinde ve fabrikalarda çalıştım. Sonradan Allah nasip etti ve Kapaklı Asansör adında kendi firmamızı kurdum. Şuanda iş hayatımı sürdürüyorum.’’ dedi.

‘’DESTEK BEKLİYORUM’’

Vatandaşlardan destek beklediğini dile getiren Kurt, ‘’Mahallemizin sorunlarını bildiğim ve uzun süredir burada ikamet ettiğim için 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Muhtar Adayı olmaya karar verdim. 11 yıldır bu mahallede yaşıyorum ve 11 yılın birikimi ile böyle bir yola çıkmaya karar verdim. Siz değerli komşularımdan, akrabalarımdan, kardeşlerimden, dostlarımdan destek bekliyorum. Allah yolumuzu açık etsin.’’ diyerek konuşmasını noktaladı.

HAYIRLI OLSUN DİLEDİLER

Kurt’un konuşmalarının ardından önceki dönemlerde Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı olmuş olan İsmail Akdaş, katılımcılara hitap etti. Hemşehrilerin birbirine destek olması gerektiğini savunan Akdaş, yerel seçim süreci hakkında tecrübelerini aktardı. Akdaş’ın ardından söz alan AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ruhi Özden ise, Kurt’a başarılar dileyerek yerel seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.