Kapaklı Gazetesi - MHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Büşra Gün ve yönetimi, 8 Mart Kadınlar günü vesilesi ile düzenlenen tanışma programında kadın partililer ile bir araya geldi.

Programa katılan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, programa katılan misafirlerin Kadınlar Günü’nü kutlayıp, kadınların öneminden bahsederek katılımcılara teşekkür etti. Onlarca kadın üyenin katıldığı programda MHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Gün, katılımcılara teşekkür ederek bir konuşma gerçekleştirdi. Kadın Kolları Başkanı Gün, konuşmasında şu sözlere yer verdi; "Maalesef ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Son olaylarda birçok şehit verdik. Birçok vatan ocağına ateş düştü. Bu ateşte yanıp kavrulan hepimiz olduk. Rabbim vatanımızı milletimizi Muzaffer eylesin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum.’’

‘’KADIN ZERAFETİN SİMGESİDİR’’

Ardından tüm kadınların anlamlı gününü kutlayan Gün, ‘’Bugün burada toplanma nedenimiz birbirimizi tanımak, kaynaşmak, büyük bir aile olmanın tadına varmak. Bugünün önemine binaen şunları söyleyebilirim; kadın zerafetin, sevginin, fedakarlığın, şefkatin insanoğlunda can bulmuş halidir. Kadın bir güne değil, bir ömre sığmayacak bir deryadır. Değerinizin bilindiği, her daim önemsendiğiniz, sağlık, huzur, mutluluk dolu bir ömür diliyorum." dedi.