Kapaklı Gazetesi - İdlip’te şehit düşen askerlerimiz için ülkenin dört bir yanında matem havası sürerken, MHP Kapaklı İlçe Yönetimi 1 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Üye Katılım programının iptal edildiğini açıkladı.

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Türkiye Cumhuriyeti Devleti İdlib’te, şeref yoksunu Esad ve zalim işbirlikçileri tarafından alçak bir hava saldırısına maruz kalmıştır. İnsani duygularını kaybetmiş caniler Regaib Kandilimizi kana bulamışlardır. İdlib’de vuku bulan hunhar saldırıda 33 kahramanımız şehit olmuş, 32 kahramanımız da yaralanmıştır. Rusya tarihin sayfalarından çıkardığı kindarlığını bir kez daha göstermiş, Türkiye’ye karşı beslediği gizli husumeti açıkça ortaya koymuştur. Katil Esad ve cani işbirlikçileri cinayet ve rezaletleriyle, nefretin ve şiddetin failine dönüşmüştür. Türkiye Cumhuriyeti’nin her türlü askeri müdahale hakkını ve mücadele kararını haklı ve meşru kılmıştır.

‘’BAŞIMIZ SAĞOLSUN’’

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” ilkesinde yola çıkarak, günün bir olma, beraber olma, birlikte aynı cephede, aynı şuur ve ruh ta buluşma günü olduğunu belirtmiş, hükümetin alacağı siyasi ve askeri her karar, her uygulama, her tasarrufun bedeli ne olursa olsun yanında duracak, destekçisi olacağının teminatını vermiştir. Türkiye şehitlerine sahip çıkarak dökülen kanları yerde bırakmayacaktır. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmetler diliyorum. Yaralı kardeşlerimize şifalar temenni ediyorum. Şehitler hepimizindir, alınacak intikam hepimizin namusuna emanettir. Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun, zalimlere, hainlere lanet olsun. Bu acı haber dolayısı ile 01 Mart 2020 pazar günü gerçekleştirilecek olan üye katılım programımız iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenmiştir.’’