Kapaklı Gazetesi - MHP Tekirdağ 13. Olağan İl Kongresi İsmet İnönü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongrede mevcut il başkanı İlker Yücel, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okuması ile başlayan kongrede; divan oluşturularak İl Başkanlığı faaliyet raporu okundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajının okunmasından sonra açılış konuşmaları yapıldı.

“KONGRELER KÖKLÜ TARİHİMİZE KATKI SUNACAKTIR”

MHP İl Başkanı İlker Yücel, açılış konuşmasında ilçe kongrelerinin büyük bir heyecan ve coşkuyla tamamlandığını belirterek; “29 Ağustos 2020 tarihi ile ilçe kongrelerimiz teşkilatlarımıza yakışır bir şekilde tamamlandı. Bu süreçte ilçe kongrelerimizde görev alan ilçe başkanlarımızı ve teşkilatlarımızı tebrik eder, başarılar dilerim. Bu çalışmalarımızda geçmiş dönemlerde katkısı olan tüm teşkilat mensuplarımıza da teşekkür ederim. İlçeden ile, ilden büyük kurultaya ulaşacak demokratik hareket partimizin köklü tarihine katkı sunacaktır. Partimizin kongre süreçlerinden daha da güçlü çıkacağına eminiz. Bizim için esas olan Türk milletinin ilelebet payidar olmasıdır. “dedi.

Kongreye; MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, MHP MYK üyesi Çığır Doğu Zorlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Ülkü Ocakları İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, ilçe başkanları ve partililer katıldı.