Kapaklı Gazetesi - 2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenleyen Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler lösemi hastalığına dikkat çekmek için maske taktı.

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından başlatılan “Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım” kampanyası kapsamında bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında okulda bulunan 1.400 öğrenci ve 66 öğretmen ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, maske takarak lösemi hastalığına dikkat çekti. Farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler ellerinde tuttukları dövizlerle Lösemi hastalığına dair mesajlar verdi.

SEMİNER VERİLDİ

Etkinlikte maske takan öğrenciler, LÖSEV’in “Hepimiz birimiz için” şarkısı eşliğinde çeşitli figürler sergiledi. Etkinlik kapsamında LÖSEV İlçe Temsilcisi Ayşe Akyüz tarafından okulun konferans salonunda öğrencilere seminer verildi.

TEBRİK ETTİLER

Lösemili çocukları anlamak için böyle bir etkinliğe imza attıklarını dile getiren Sanayiciler İlkokulu Müdürü Tuna Karlıbölük, ‘’Her yıl olduğu gibi bu yıl da lösemili çocukları anlamak için öğrencilerimiz maske taktı. Burada asıl amaç, hastalıkta ve sağlıkta birbirimizi anlamak, aynı zamanda destek olmak. Burada öğrencilerimiz önemli bir etkinlik gerçekleştirdi. Emeği geçen herkesi kutluyorum.’’ dedi.