Yaz Spor Okulları kapsamında açılan kursları ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kursa katılan çocuklar ile yakından ilgilendi. 

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Mandalı, “Spor okullarımıza katılan çocuklarımızı özellikle tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Her şey çocuklarımız için.” dedi.

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarında çocuklar için verilen eğitimler sürüyor. Çocuklar kurslarda hem eğleniyor hem spor yapıyor hem de faydalı bilgiler ediniyor. Yaz Spor Okulları sayesinde çocuklarımız yeni arkadaşlıklar kurma şansı da buluyor. 

“ÇOCUKLARIMIZIN SPORA OLAN İLGİSİ BİZİ MEMNUN EDİYOR”

Spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılmasının büyük önem taşıdığını ve çocukların kendilerini geliştirmeleri için spora devam etmelerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Mandalı, “Gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıktan uzak tutmak Kapaklı Belediyesi olarak her yıl spor faaliyetleri ve çeşitli sosyal aktiviteler düzenliyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması bizi de mutlu ediyor. Onların mutlulukları bizim mutluluklarımızdır. Çocuklarımızın spora olan ilgisi bizi memnun ediyor. Spor okullarımıza katılan çocuklarımızı özellikle tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Her şey çocuklarımız için.” dedi.
Kursları ziyaret eden Başkan Mandalı daha sonra kurs hocalarından eğitimler hakkında bilgi aldı.