Emlak ve Çevre Temizlik vergisinin ilk taksit ödemeleri başladı.

Taşınmaz mallar için ödenen vergilerin başında gelen Emlak Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi’nin 1. Taksit ödemeleri başladı. Vatandaşların vergi ödemelerini son güne bırakmamaları hususunda hatırlatmada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’ Vergi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için vatandaşlarımızın 31 Mayıs 2018 Perşembe gününe kadar vergilerini ödemelerini ve son güne kalmamalarını tavsiye ediyoruz.’’ dedi.

‘’E-BELEDİYE UYGULAMALARI İLE BORÇ ÖDENEBİLİR’’

Vatandaşların vergi borçlarını internet sitelerinden veya belediyenin uygulamalarından öğrenebileceklerini kaydeden Başkan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi’ne Emlak vergisi ödeyen vatandaşlarımız 1 dakika gibi kısa sürede ödeme yapabilmektedir. Vatandaşlarımıza Belediyemiz internet sitesi www.kapakli.bel.tr üzerinden e-belediye uygulamaları ile kredi kartıyla,ve Türkiye Halk Bankası veznelerinden ödeme kolaylıkları sunuyoruz. Ayrıca Google Play ve Appsotre daki Kapaklı Belediyesi Mobil uygulaması üzerinden de vatandaşlarımız borçlarını öğrenebilir ve ödeme yapabilirler” dedi.

SON GÜN 31 MAYIS

Vatandaşların ödemeleri son güne bırakmaması gerektiğini söyleyen Başkan Mandalı, “Vatandaşımızın ödediği vergileri vatandaşımıza hizmet olarak geri ödüyoruz. Konutların emlak, işyerlerinin çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin 1. taksit ödemeleri Mayıs ayında yapılıyor. Vergi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için vatandaşlarımızın 31 Mayıs 2018 Perşembe gününe kadar vergilerini ödemelerini ve son güne kalmamalarını tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandı.