Kapaklı Gazetesi - 2004 – 2019 tarihleri arasında 3 dönem Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini yürüten İrfan Mandalı’nın kızı Aysun Mandalı, düzenlenen düğün töreninde Mehmet Harun Güneş ile dünya evine girdi.

İrfan – Fatma Mandalı çiftinin kızları Aysun Mandalı ile Havva – Hasan Güneş çiftinin oğulları Mehmet Harun Güneş için 28 Eylül Cumartesi günü düğün töreni düzenlendi. Saat 19.00’da Lidya Wedding Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törene CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Kapaklı İlçe Yönetimi, Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Düğün töreninde konuşan eski Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Bizleri yalnız bırakmayan tüm sevdiklerimize teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi daim etsin. Kızıma ve damadıma da mutluluklar diliyorum.’’ dedi.

Çiftin ilk dansı ile başlayan düğün merasiminde, pasta kesildi. Ardından müzikle katılımcılar gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.