Kapaklı Gazetesi - MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından mahalle temsilcileri için düzenlenen yetki belgesi takdim töreni, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel’in katılımıyla Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, ilçe ziyaretleri kapsamında Kapaklı’ya gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak ilçedeki basın kuruluşlarına uğrayan İl Başkanı Yücel, akabinde MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ile birlikte mülki amirleri, sendikaları ve STK’ları ziyaret etti.

‘’MÜHİM VAZİFELER DÜŞMEKTEDİR”

Ziyaret programı sonrasında MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı bünyesinde görev yapacak olan mahalle temsilcilerine yetki belgelerinin takdimi için bir tören düzenlendi. Programda konuşan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, "Kıymetli dava arkadaşlarım, hepinizin malumu olduğu üzere, Ülkemiz ve Milletimiz çok zor günlerden geçmektedir. Bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisi bir dava hareketidir. Bu yüzdendir ki, Devletimiz ve Milletimiz bize ne zaman ihtiyaç duyduysa, bizler orada olmayı bir şeref bilmişizdir. Devletimiz bu denli zor günlerden geçerken, Milliyetçi Hareket Partisi'ne, Ülkü Ocakları'na, Ülkücü Hanımefendilere, Ülkücü Beyefendilere çok mühim vazifeler düşmektedir. Türk Dünyası'nın Bilge Lideri, Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emir ve görüşleri doğrultusunda, Cumhur İttifakı Protokolüne harfiyen uygun bir şekilde, Teşkilatlarımızla birlikte, Mahalle mahalle, sokak sokak, Ev ev, insan insan gezeceğiz ve Ülkemizi düştüğü dar boğazdan çıkartacak, çözüm reçetelerini anlatacağız. Bu bağlamda Görevlendirme Belgelerini alacak tüm temsilci kardeşlerime görevlerinde başarılar dilerim." dedi.

“MHP’Yİ ZAFERE ULAŞTIRACAK KADROLAR BU SALONUN İÇİNDE”

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün’den sonra MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel de bir konuşma gerçekleştirdi. Yücel, “Dava Arkadaşlarım, Yiğit Bozkurtlar, Yiğit Asenalar, Yüce Allah'a hamd olsun ki bugün burada buluşabildik. Hepiniz birer Türk Bayrağısınız, onu kirletmeyin, onu lekelemeyin, onu düşürmeyin. Teşkilatlarımıza ve İlçemize bu hassasiyetle sahip çıkın. Görüyor ve inanıyorum ki, Milliyetçi Hareketi ve Cumhur İttifakını, Kapaklı'da, Tekirdağ'da, Türkiye’de zafere ulaştıracak kadrolar bu salondadır. Bugün dış mihraklar ve onların yerli işbirlikçileri, Türkiyesiz bir dünya düzeni, MHP'siz bir Türkiye ve Ülkücüsüz bir MHP hayal ediyorlar. Halt etmişler hepsi. Anlayamıyorlar ki, Bilge Lideri'nin, Genel Başkanı'nın emrinde bir Ülkücü hareket var. Hainlerin kötü emellerini, başlarından aşağı geçirecek, bir Sayın Dr.Devlet Bahçeli ve emrindeki evlatları var. 2023 senesinde, Bölgesinde Lider Ülke Türkiye Vizyonunu, Dünya'ya kanıtlayacak bir Milliyetçi Hareket Partisi var, Ülkü Ocakları var, Ülkücüler, Bozkurtlar, Asenalar var. Ülkemiz üzerinde kirli hesap yapanları, siyasi tedavülden kaldırmaya azmetmiş, dava arkadaşlarımız var. Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, altına imza attıkları, Cumhur İttifakı protokülünde yazıldığı gibi, İlahi Kelimetullah ve Nizam-ı Alem davasınını onurlu bayraktarları olmaktan şeref duyarız. Ülkemizi düşürmek istedikleri zor durumdan çıkartacak yol Milliyetçi Hareket Partisi'nden ve Cumhur İttifakı'ndan geçmektedir. Bunları tüm vatandaşlarımıza birebir temas ederek anlatmalıyız. 1000 yıldır Yurt edindiğimiz Anadolu Coğrafyasında, Allah'ın izniyle kıyamete kadar kalacağız. Bölgesinin Lideri, Gönül Coğrafyasının Lideri olan bir Türkiye'nin inşasında, emektar olacak Ülkücü kadrolar, vazifeniz çok mukaddestir. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Milliyetçi Hareket Partisini ve Cumhur İttifakını iktidara, Güzel Vatanımız Türkiye'mizi de Felaha taşıyacak, her biri birer kahraman olan, Mahalle Başkanlarımıza başarılar diliyorum. Sağ olun, Var olun. Kapaklı'yı size, sizleri de Allah'a emanet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmalar sonrasında, MHP Kapaklı İlçe Başkanlığınca şu isimlere görev verildi;

MHP Kapaklı İlçe Teşkilatlandırma Başkanı
* Hakan DEĞİRMENCİ

MHP Kapaklı İlçe Teşkilatlandırma Başkan Yardımcısı
* Caner YILDIRIM

Atatürk Mahallesi Temsilcileri
* Ahmet KARACAOĞLU
* Berati ÖZÇAKIR
* Burak KÜÇÜK
* Sabri İMAMOĞLU

Bahçelievler Mahallesi Temsilcileri
* Erdinç OPSAR
* Rafet ÖNDER
* Ramazan URSAVAŞ

Cumhuriyet Mahallesi Temsilcileri
* Engin AŞKIN
* Olcay KORKUT
* Onur ÖZSOY
* Orhan ÇALIŞKAN
* Sadık YİĞİT
* Salim ŞAHİN

İnönü Mahallesi Temsileri
* Salih AYDOĞDU
* Özkan YALÇIN
* Yüksel ÇAKIR

İsmetpaşa Mahallesi Temsilcileri
* Alican ÖZKAN
* Burak ÖZER
* Fatih SÖZÜPEK

Karaağaç Bölge Temsilcileri
* Metin DAĞDELEN
* Tugay ODUNCİ

Pınarca Mahallesi Temsilcisi
* Hacı ALTIKULAÇ

Karlı Mahallesi Temsilcisi
* Mehmet ATICI

Küçük Sanayi Sitesi Temsilcisi
* Muammer ÇİMEÇ