Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’nın en aktif derneklerinden olan Trakya Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Küçükyaylalı öğrencilere anlamlı bir jest yaptı.

Küçükyaylalı ortaokul ve lise öğrencileri, geçtiğimiz günlerde Kapaklı’da bulunan Trakya Küçükyaylalılar Derneği’ni ziyaret etti. Öğrencileri Dernek Başkanı Selami Tetik ve yönetimi karşıladı. Kısa sohbetin ardından Dernek Başkanı Selami Tetik, öğrencileri sinemaya götürdü.

‘’EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR’’

Yapılan etkinliğin öğrencilerin başarısı için faydalı olacağını dile getiren Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik, ‘’Bugün Küçükyayla köyümüzün hepsi birbirinden şirin ve enerji dolu ilk, ortaokul ve lise öğrencilerimiz derneğimizi ziyaret etti. Birlikte aşımızı paylaşıp çayımızı içerken çok hoş sohbetler ettik. Vize Şöförler Odası Başkanı kardeşimiz Necat Kubanç, Göknil Güvercin Koçman ve dizi film oyuncumuz Gencer Güvercin’in sponsorluğunda Çerkezköy'de sinemaya götürülen öğrencilerimiz gerek derneğimizce, gerek kooperatifimizce kendilerine verilen bu ilgi ve destek ile daha başarılı olacaklarına ait söz verdiler. Bizler inanıyoruz, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün belirttiği gibi 'Gençler bir ülkenin geleceğinin teminatıdır.' Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Böyle güzel etkinliklerimizde emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı.