Trakya Küçükyaylalılar Derneği 2015 Yılı Olağan Genel Kurulunda Dernek Başkanlığına Selami Tetik Seçildi. Dernek lokalinde yapılan Toplantı, gündem doğrultusunda Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk TETİK’in açılış konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Daha Sonra Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf ÇETİN’in Faaliyet Raporunu okumasının ardından Denetim Kurulu Raporunun da Mehmet (Rafet) Kılıçaslan tarafından okunmasına müteakip her iki rapor da Genel Kurul Üyelerinin oy birliği ile ibra edildi.

YENİ BAŞKAN SELAMİ TETİK OLDU
Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerinin seçimine geçildi. Yeni Yönetim Kurulu’na Derneğin Kurucularından olan Selami TETİK, (9) Kişilik Asil ve (9) Kişilik Yedek Listesi ile aday oldu. Başka aday çıkmadığından Selami Tetik derneğin yeni başkanı oldu. Denetim kurulu seçimlerine ise Mustafa Üstün, Kemal Sevgi, Ercan Eroğlu asil üye, Fikriye Kantürer, Yakup Güvercin, Kemal Bilgin ise yedek üye olarak seçildiler.

dernek-liste

Ardından Derneğinde üye olduğu Balkan Dernekleri Federasyonuna Temsilci Üye seçimine geçilirken, Asil Üyeliğe Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda dernek sponsoru olan Yücel MEMİŞ, Yedek Üyeliğe ise Ahmet YÖRÜK seçildi.

Eski ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri hepsi toplantı sonunda bir araya gelerek dostluk, birlik ve beraberlik mesajları vererek genel kurul üyelerinin alkışları arasında birbirlerine teşekkür ederek ve başarı dileyerek kenetlendiler.

YUSUF ÇETİN VE EKİBİ 18 AYDIR BU GÖREVİ BAŞARIYLA YÜRÜTTÜ
Derneğin yeni başkanlığına seçilen Selami Tetik, seçimler sonrası bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Tetik Konuşmasında, “04 Şubat 2014 Tarihinde bir başka derneğin kapatılması sonucu, 19 Gönüllü ve Vefalı arkadaşımla beraber 20 Kişi olarak bu derneği büyük bir kalabalığın coşkulu katılımıyla açmıştık. İlk Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Yusuf ÇETİN ve ekibi olarak 18 aydır bu görevi başarı ile yürüttüğümüze inanıyorum.

Derneğimizin bu ilk Olağan Genel Kurulunda aday oldum ve bu göreve başka bir adayın çıkmaması da ben ve ekibime ortaklaşa güven, sevgi ve saygının tam olduğunu bana hissettirdi. Bu yüzden bu yüksek katılımınızdan dolayı derneğimizin açılışındaki o heyecanın daha da büyüdüğünü görmek beni çok mutlu etmiştir. Hepinize teşekkür ediyorum, ekibim ile beraber bu güveninizi, sevgi ve saygınızı boşa çıkarmamaya büyük çaba sarf edeceğimizden hiçbirinizin kuşkusu olmasın.

‘’ACILAR PAYLAŞILDIKÇA HAFİFLER, MUTLULUKLAR İSE PAYLAŞILDIKÇA DAHA DA BÜYÜK OLUR’’
İlk açılışımızda söylediğim gibi ‘’Acılar paylaşıldıkça hafifler, mutluluklar ise paylaşıldıkça daha da büyük olur’’ sloganımız bu olmalı hep. Yapıcı olarak eleştirilerinizi her zaman ben ve ekibime bizzat yapmanızdan son derece mutlu olacağımızı bilmenizi istiyorum. Görevi devraldığım, başta Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf ÇETİN olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma yaptıkları hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlara Eski Yönetim Kurulu demem mümkün değil, çünkü onlar bu dernek yaşadıkça ben de dahil ‘’Kurucu Yönetim Kurulu’’ olarak hep var olacaklardır.

Değerli Üyelerimiz, Dostlarımız. Yeni Yönetim Kurulu Listemi hazırlama aşamasında epey zorlandım. Çünkü 18 arkadaşımın da hepsi birbirinden değerlidir benim için. İnanıyorum ki sizler de benim gibi düşünüyorsunuzdur. Ancak yerleşim alanları, değişik alanlardaki meziyetleri ve derneğimizin çalışmalarına ayırabilecekleri zamanlarını da göz önüne alarak bu şekilde karşınıza çıktık.

DİĞER DERNEK VE KURUMLAR İLE İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ
Önümüzdeki üç yıl için bizlere verdiğiniz yetki dahilinde ekibim ile birlikte Köyümüz Muhtarlığı ile de sürekli ilişkilerimizi sıcak tutup bilgi alışverişinde bulunacağız. Köyümüz vatandaşlarımız ile de zaman zaman birebir iletişim kurarak sorunların temeline inip, kenetlenerek dostça, sağlık ve mutluluk içerisinde daha da güzel bir yaylayı yaratacağımıza inancımız sonsuzdur. Yönetim Kurulu olarak Kapaklı, Çerkezköy, Vize başta olmak üzere diğer bölgelerdeki Resmi Kurumlar ve Dernek Yönetimleri ile de iletişim halinde olacağız.
Ayrıca Derneğimizin bu ilk Genel Kurulunda yanımızda olan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcımız Sayın İmdat ÖZGÖR Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Burada bulunan tüm üyelerimize ve misafirlerimize katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, hepimiz için hayırlı olsun diyorum” dedi.