Kapaklı Gazetesi - Ali – Davut – Musa ve Bayram Keskin kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı Keskin Market, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bahçelievler Mahallesi Alaaddin Caddesi Hüseyin Ekici Apartman No: 10/A’da açılan Keskin Market için, 18 Haziran Perşembe günü açılış töreni düzenlendi. Törene Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Aktürk, Şakir Demirel ve Metin Kanat, AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Dursun Tekin, Kapaklı’nın sevilen iş adamları İrfan Demir ve Akın Yılmaz ile vatandaşlar katılım sağladı.

‘’KESKİN AİLESİNİN GİRİŞİMİNİ DESTEKLİYORUZ’’

Açılış töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’Bugün burada Keskin ailesinin ekmek teknesini açmak için bir aradayız. Zor bir süreci tamamladık. Ülke olarak tüm dünyayı etkileyen bu virüsten dolayı yeni heyecanlara ve bu heyecanı taşıyan yatırımcılara ihtiyacımız var. Bu sebeple normalleşmenin yeni yeni başladığı bu günlerde Keskin ailesinin bu girişimini destekliyoruz ve kutluyoruz. Umarım bugün burada açtığınız bu market, ileride zincir olarak ilçemizin diğer yerlerinde de açılır. İşyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.’’ dedi.

‘’YENİ GÖÇ GELECEĞİNİ ÖNGÖRÜYORUZ’’

Pandemi sürecinin ardından yerel ekonominin de normale döndüğünü belirten Başkan Çetin, ‘’İlçemiz geçmişte çok yoğun göç alan bir yerleşim yeriydi. Geçen yıl krize bağlı olarak büyümemiz diğer yıllara göre çok az oldu. Buna rağmen nüfusumuz 4 binin üzerinde arttı. Bu normalleşme sürecinin akabinde yeniden inşaat sektöründe bir yoğunluk olacağını, buna bağlı olarak yeni göçün geleceğini öngörüyoruz. Bizler de yerel anlamda bunu desteklemek için Temmuz ayı itibariyle programımızı yürürlüğe koyacağız. Yatırımcıları her zaman destekliyoruz, yerli esnafın her zaman yanında olacağız. Allah hayırlı, bereketli bol kazançlar versin.’’ İfadelerini kullandı.

Başkan Çetin’in konuşmasının ardından İrfan Demir tarafından yapılan dualarla birlikte iş yerinin kurdelesi kesilerek açılışı tamamlandı. Daha sonrasında katılımcılar marketi gezerek alışveriş gerçekleştirdi.