Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesinin iştirak şirketi KENT A.Ş.’nin yönetim kurulu üyesi Hakan Değirmenci, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kendi kararları doğrultusunda istifa ettiğini belirten Değirmenci, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kapaklı Belediyesi Kent A.Ş.'deki görevlerimin tamamından kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. 21 ay süren Kent A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevim boyunca, bana aile ortamını yaşatan, mesleki ve idari anlamda çok yüksek derecede katkılar sağlayan, Kent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yerlioğlu Beyefendi ve Kent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ali Osman Orhan Beyefendiler başta olmak üzere, kıymetli mesai arkadaşlarıma ve tüm Kent A.Ş. Emekçilerine gönülden teşekkür ederim.

Görev sürem boyunca yaşadığım her kritik süreçte sonsuz desteklerini hissettiğim Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanımız Hayrullah Zıvalıoğlu Beyefendi, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanımız İlker Yücel Beyefendi, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanımız Çağlar Bütün Beyefendi ve tüm Teşkilat Mensuplarımıza da gönülden teşekkür ederim.

Herhangi bir spekülasyona mahal vermemek adına açıkça beyan ederim ki, hiç kimseye zerre kadar bir kırgınlığım yoktur. Tercihim şahsi bir tercihtir. Son olarak, Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türeş’in söylediği bir sözü tekrar hatırlatmak isterim: "Biz her Ülkücü'yü kendi göbek bağını kesecek kabiliyette yetiştirdik."