Vatandaşların şikayetleri üzerine harekete geçen Kapaklı Belediyesi, Kazak Gölü Mesire Alanı’nın güvenliğini sağlamak amacıyla yeni tedbirler alıyor.

Kapaklı ve çevre ilçelerden birçok ziyaretçinin akın ettiği Kazak Gölü Mesire Alanı’ndaki güvenlik önlemleri arttırılıyor. Vatandaşların alanda huzurlu ve güvenli zaman geçirmesi için çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, mesire alanının giriş ve çıkışların kontrollerini sağlayamak amacıyla giriş takı montajı gerçekleştiriyor.

GÜVENLİK PERSONELLERİ İLE DENETLENECEK

Giriş çıkışların yanı sıra mesire alanının içerisindeki belli noktalara da kontrol noktaları oluşturan Kapaklı Belediyesi, kısa süre sonra göreve başlayacak olan özel güvenlik personelleri ile alanı 7/24 denetlemeyi ve vatandaşların huzur içerisinde vakit geçirmesini sağlamayı hedefliyor.

DİĞER PARK VE BAHÇELER DE DENETLENECEK

Kapaklı Belediyesi Meclisi’nde alınan karara göre, Kazak Gölü’nün yanı sıra Bülent Ecevit Parkı ve 5 diğer parka da 5’er adet Silahsız Özel Güvenlik Personeli alınacak. İlgili karar neticesinde ilerleyen günlerde diğer parklarda da aynı güvenlik önlemlerinin alınması bekleniyor.

''GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ ARTTIRIYORUZ''

Güvenlik önlemlerini bunlarla sınırlı tutmayan Kapaklı Belediyesi, mesire alanına yerleştirdiği güvenlik kameraları ile bölgedeki huzuru sağlayacak. Vatandaşların güvenliğini ve huzurunu öncelikli tuttuklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi; ‘’Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın ve civar ilçelerden gelen misafirlerimizin güvenliğini sağlamak önceliğimizdir. Bu düşünceden yola çıkarak geçtiğimiz aylarda Kazak Gölü Mesire Alanımızdaki güvenlik önlemlerini arttırıyoruz.’’ dedi.