Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kısa süre önce yayınlanan 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Mardin Kızıltepe’ye atanan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’i makamında ziyaret etti.

5 Eylül Çarşamba günü saat 15:00’da gerçekleştirilen ziyarette, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yanı sıra Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Erkal, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin hazır bulundu. Tayini çıkan Kaymakam Yüzer’e yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkan Mandalı, ‘’Kapaklı’dan ayrılırken, tüm Kapaklı’nın gönlünde ayrı bir taht kurduğunuzu belirtmek isterim. Yeni görev yeriniz hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.

‘’GİDECEK OLDUĞUNUZ İÇİN ÜZÜLÜYORUZ’’

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Hiçbir ayrım yapmadan devlet adeti ve göreneğini burada güzel bir şekilde, güler yüzünüzle beraber yansıttınız. 120 bin nüfuslu Kapaklı’da Mehmet Yüzer Bey’in hiçbir negatif söylemini duymadım. Bugün de buradan gidecek olduğunuz için üzülüyoruz. Benim gördüğüm kadarıyla Devletimizin doğu bölgesinde de sizin gibi bilgili, konusunda tecrübeli insanlara ihtiyacımız var. Ben sizlere başarılar diliyorum, Kapaklı’dan ayrılırken de tüm Kapaklı’nın gönlünde ayrı bir taht kurduğunuzu belirtmek isterim. ‘’ ifadelerini kullandı.

‘’YURDUMUZUN HER YERİ BİZİM’’

Başkan Mandalı’ya iltifatlarından dolayı teşekkür eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ise, şunları söyledi; ’’Bana bu tayin konusu daha önceden söylendiğinde ve kritik bir mevki olduğunda görev yerimin neresi olduğunu dahi sormadan kabul ettim. Kapaklı’dan gittiğim için ben ve ailem de çok üzülüyoruz. Siz güzel insanları bizler çok sevdik fakat işimizin doğasında bu var. Fakat yurdumuzun her yeri bizim, her yerde çalışabiliriz. Eğer bir gün yolunuz düşerse ben de sizleri orada ağırlamaktan gurur duyarım. Gelecek yeni kaymakamımızın da tecrübeli bir isim olduğunu biliyorum, umarım kendisine de tayini hayırlı uğurlu olur. ‘’

Yüzer’in konuşmalarının ardından Başkan Mandalı ve beraberindekiler, Kaymakam Yüzer ile hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti noktaladı.