Kapaklı Gazetesi - 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamioğlu, vefat eden gazilere rahmet, kalanlara ise sağlıklı bir ömür diledi.

Kaymakam Hamitoğlu, mesajında şu sözlere yer verdi; ‘’Vatanını ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutan aziz milletimizin şanlı tarihi, bu uğurda kahramanca verilen mücadelelerle doludur. Türk Milleti, var olduğu günden bu yana, ülkesine, milli ve manevi değerlerine, birlik ve beraberliğine yönelen tehditlere karşı yediden yetmişe canı pahasına mücadele etmiştir. Uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan bu vatan, bizlere şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir.’’

‘’ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ İÇİN EN İYİSİNİ YAPMA GAYRETİNDEYİZ’’

Devletin her zaman gazileri ve şehit ailelerine sahip çıkacağını vurgulayan Kaymakam Hamitoğlu, ‘’Bugün kahramanlıkları ve vatanseverlikleriyle övündüğümüz kahraman gazilerimize vefa duygularımızı ifade etmek için önemli bir zaman dilimidir. Bu bilinç içerisinde, Devletimiz ve kadirşinas milletimiz gazilerimizin hatırasını her daim canlı tutarak onları yâd etmekte, gazilerimize ve onların ailelerine hak etmiş oldukları değeri en üst düzeyde vermektedir. Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla büyük ve güçlü Türkiye’yi imar ediyoruz. Var olduğu günden bu yana, vatanını ve değerlerini canından aziz bilmiş, varlığına yönelen tehditlere karşı her türlü güçlüğe göğüs gererek, omuz omuza mücadele etmeyi ilke edinmiş bir milletin mensupları olarak, şehit aileleri ve gazilerimiz için her zaman daha iyisini yapabilmenin gayreti içerisindeyiz ve olmaya da devam edeceğiz.’’ dedi.

‘’EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM’’

Kaymakam Hamitoğlu, ‘’Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’den Kurtuluş Savaşına, Kore’den, Kıbrıs harbine, içeride ve dışarıda teröre karşı verilen kahramanca mücadeleden 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı verilen eşsiz mücadeleye milletimizin ve devletimizin bekası için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen yiğitlerimize sonsuz rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, tüm gazilerimizin “Gaziler Günü’nü” en içten duygularımla kutluyorum.” İfadelerini kullandı.