Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da COVID-19 tedbirleri ile ilgili gerçekleştirilen denetimler sürüyor. İlçe genelinde yapılan denetimlerin yanı sıra, Hacı Ahmet Yesevi Caddesi’nde kurulan Perşembe pazarında da denetim gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlere Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’nun yanısıra Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, Kapaklı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çisem Uslu, zabıta ve polis ekipleri katıldı.

ESNAF VE VATANDAŞA KURALLARI HATIRLATTI

Denetimlerde Pazar tezgahlarını tek tek dolan Kaymakam Hamitoğlu, esnaflara sosyal mesafe ve maske tedbirlerini hatırlattı. Ayrıca Pazar tezgahlarının seçmece usulü ürün satışı gerçekleştirmesinin yasak olduğunu belirten Kaymakam Hamitoğlu, vatandaşlara da bu şekilde alışveriş yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

‘’TEDBİRLERE UYARAK PANDEMİYİ ATLATACAĞIZ’’

Denetimlerin ardından açıklama yapan Kaymakam Hamitoğlu, ‘’İlçemizde sürdürdüğümüz COVID-19 tedbirleri denetimlerini bugün Perşembe pazarında gerçekleştiriyoruz. Gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak alışveriş gerçekleştiriyor. Pazarcı esnafımızı ve tedbirlere uyarak alışveriş yapan vatandaşlarımızı kutluyorum. Hep birlikte, tedbirlere uyarak bu pandemiyi atlatacağımıza inanıyorum.’’ dedi.