Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Kastamonulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ni ziyaret ederek 1 adet engelli sandalye hediye etti.

Kastamonulular Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Atıf Mıstaçoğlu ve yönetimi, gerçekleştirilen ziyarette 1 adet akülü tekerlekli sandalyeyi, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan’a teslim etti. Başkan Çakan, hediyelerinden ve ziyaretinden dolayı dernek yönetimine teşekkür etti.

‘’HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ’’

Ziyaretle ilgili konuşan Kapaklı Kastamonulular Dernek Başkanı Atıf Mıstaçoğlu, ‘’Hepimiz birer engelli adayıyız. Gerek dernek olarak, gerekse bireysel anlamda engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bugün verdiğimiz naçizane hediyemiz belki onların sorunlarını çözmeye yeterli değil ancak karınca kararınca yaptığımız bu hediyeyle 1 engelli vatandaşımızın hayatını bir nebze kolaylaştırmak istedik. Hayra vesile olan tüm dernek üyelerime teşekkür ederim.’’ dedi.