Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Sanayiciler Okul Müdürlüğü görevinden Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Alpay Arı’nın yerine, Tuna Karlıbölük atandı.

Kapaklı Sanayiciler Okul Müdürü Alpay Arı, geçtiğimiz günlerde Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Arı’nın atanması ile boşalan Okul Müdürlüğü’ne ise Tuna Karlıbölük getirildi. Karlıbölük 6 Eylül Cuma günü itibariyle Okul Müdürü olarak göreve başladı. 

TUNA KARLIBÖLÜK KİMDİR?

Manisa ilinin Saruhanlı ilçesinde doğan Tuna Karlıbölük, iköğretimini Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokul hazırlık, ortaokul ve liseyi yine Saruhanlı ilçesinde tamamlayan Karlıbölük, Muğla Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezundur. Eğitim hayatına devam eden Karlıbölük ikinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünü bitirdi. Ardından 2006 yılında Tekirdağ Kapaklı Karaağaç İlkokulu’nda göreve başladı. 2011 yılında aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. 2013 yılında görevlendirme ile müdür vekili olarak Karaağaç Atatürk Ortaokulu’nda, 2015 yılında yine görevlendirme ile müdür vekili olarak Sanayiciler İlkokulu’nda görev yaptı. 2016 yılında görev süresi dolduğu için Gazi İlkokulu’na Sınıf Öğretmeni olarak atanan Karlıbölük, 2017 yılında Müdür Yardımcısı olarak Sanayiciler İlkokulu’na görevlendirildi.

13 yıllık futbol hakemliği geçmişi de olan Karlıbölük, Türkiye Futbol Federasyonu’nun merkezi tarafından geçtiğimiz haftalarda, Tekirdağ İl Hakem Kurulu üyeliği görevine getirildi.