Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kapaklı Şubesi’nin yaklaşık 2 ay içerisinde açılması bekleniyor.

Kapaklı’daki esnaflara müjdeyi, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ verdi. Bir süredir Kapaklı’ya şube açmak için çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Bozdağ, önümüzdeki aylarda şube açılışını gerçekleştireceklerini dile getirdi.

‘’ŞUBE AÇMA ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ’’

Konuyla ilgili konuşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, ‘’Kapaklı’daki esnafımızın Tekirdağ’a gidip gelmesi bizim için sıkıntılı bir olay. Her şeyden önce bizim esnafımızın yanında çalışan sayısı az. Örneğin bir berber, bir tuhafiye dükkanı sahibi zaman zaman esnaf odasındaki işlerini halletmek için Tekirdağ’a gidip gelme ihtiyacı hissediyor. Durum böyle olunca dükkanını kapatmak zorunda kalıyor. Yaptığımız çalışmalar neticesinde ve Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’in de yardımı ile Kapaklı’da bir şube açmak için çalışmalarımızı tamamladık.’’ dedi.

‘’KOLAYLIK SAĞLAYACAĞIZ’’

Açılacak olan şube ile Kapaklı esnafının işlerini kolaylaştıracaklarını belirten Bozdağ, "En fazla iki ay içerisinde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Kapaklı’ya bir şube açacağız. Oraya özel bir personel vereceğiz ve esnaflarımızın sorunlarını Tekirdağ’a gitmeden çözeceğiz. Bu konudaki çalışmalarımızın sonlandığını ifade edebilirim. Ayrıca verdiğimiz bir muhasebe ücreti de var ve basit usül üyelerimizin hiçbir ücret almadan vergi dairesinde açılışlarını yapıyoruz. Kapaklı’da da böyle bir kolaylık sağlayacağız." ifadelerini kullandı.