Kapaklı Gazetesi - 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası, 12 – 15 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti. Şampiyonada mücadele veren Kapaklılı sporcular Furkan Arda ve Resul Aras, kategorilerinde birinciliğe adını yazdırarak dünya şampiyonu oldu.

52 ülkeden 3.500 sporcunun katıldığı şampiyonada Furkan Arda 63.5 kg Low Kick Gençler kategorisinde şampiyon olurken, Resul Aras ise 60 kg Low Kick Gençler kategorisinde şampiyonluk elde etti.

Kapaklı’da geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı Kapaklı’da geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı

Arda ve Aras’ın başarılarını tebrik eden Antrenör Arif Değirmenci, “Sporcularımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu süreçte bizlere destek olan Furkan Arda’nın sponsoru Huzur Kıraathanesi Sahibi Hüseyin Biyik ve Eren Kırtasiye’ye minnettarız. Bizlere dualarıyla destek olan herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da başarılı sporcuları tebrik ederek, " 12-15 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası'nda Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Furkan Arda (63,5 kg)ve Resul Aras (60 kg) kendi kilolarında kick boks dünya şampiyonu olmuşlardır.Öğrencilerimizi ve antrenörlerini tebrik ediyorum." dedi.