Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’nın Parlayan Yıldızları Ödül Töreni’nde, 2021 – 2022 Eğitim Öğretim sezonunda ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren 350 öğrenci ödüllendirildi.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Siyasi Parti Temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

"ONLARLA GURUR DUYUYORUM"

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Bir kültürü ve anlayışı Milli Eğitim camiası ve topyekün önce Kapaklı anlayışının fotoğrafıdır bu salon. Bu sebeple ben burada emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm genç kardeşlerime başarılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum, onlarla gurur duyuyorum. Bu ülkenin geleceği ve garantisi buradaki gençlerimiz ve çocuklarımızdır. Her birinizin ailesinden, eğitimcisinden Allah razı olsun." dedi.

Kaymakam Gürdal hastane inşaatında incelemelerde bulundu Kaymakam Gürdal hastane inşaatında incelemelerde bulundu

350 ÖĞRENCİYE ÖDÜL VERİLDİ

Akabinde dereceye giren 350 öğrenciye ödülleri Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz tarafından takdim edildi. Programda ayrıca Halk Oyunları ekibi ve Müzik Öğretmenleri Korosu da sahne aldı.